середа, 20 лютого 2008 16:09

Радник Балоги назвав три способи, як зняти Тимошенко

Політолог Вадим Карасьов упевнений: Тимошенко розуміє, що на президентські вибори краще йти з "прем"єрського майданчика".

З іншого боку, решта гравців розуміє, що цього дозволити не можна. "Я б так сформував дилему, яка стоїть перед правлячим класом, який має не тільки політичний вибір, але і економічний, яким способом зняти Юлію Тимошенко з дистанції", - підкреслив він. За його словами, потрібно зняти Тимошенко з прем"єрства або зробити так, щоб вона пішла сама.

Політолог бачить три способи реалізувати це - "перекоаліціювання", перевибори і "переконституціонування". "Якщо вдасться зробити перекоаліціювання, то виборів не буде, якщо не вдасться, то будуть перевибори... Тому що ніхто сьогодні з гравців українського політікумума не дасть Юлії Тимошенко брати участь в президентській кампанії як прем"єр-міністру", - підкреслив він.

Карасьов додав, що Президент сьогодні не настільки сильний, щоб бути домінуючим гравцем, але не такий слабкий, щоб бути поза грою. Саме така ситуація і формує кризу. Стан речей декілька проясниться до кінця березня, - упевнений він.

Нагадаємо, Вадим Карасьов директор Інстітура Глобальних Стратегій, зараз є радником глави Секретаріату Президента, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Радник Балоги назвав три способи, як зняти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі