четвер, 27 грудня 2007 16:08

Раді рекомендують прийняти Держбюджет-2008

Комітет Верховної Ради з питань бюджету рекомендує Верховній Раді прийняти в першому читанні внесений Кабінетом міністрів законопроект "Про державний бюджет України на 2008 рік".

Про це сказано в проекті постанови Верховної Ради, внесеній членами комітету.

Комітет рекомендує депутатам доручити головам фракцій узагальнити пропозиції депутатів до держбюджету-2008 і подати їх у Бюджетний комітет до 19:00 у четвер.

Пропонується також доручити Бюджетному комітету доробити за участю Кабміну зазначений законопроект із урахуванням пропозицій фракцій і внести його на розгляд парламенту в другому читанні 28 грудня.

У супровідній записці до постанови сказано, що Бюджетний комітет розглянув законопроект про держбюджет-2008 на засіданні в четвер.

Комітет зазначає, що, на відміну від минулих років, законопроект передбачає внесення змін до ряду законодавчих актів, що стосуються податкових і соціальних питань.

Кабмін 26 грудня вніс у Верховну Раду проект держбюджету 2008 з доходами 215,4 млрд. гривень, видатками 235,4 млрд. гривень, дефіцитом 18,5 млрд. гривень.

Міністр фінансів Віктор Пинзеник на засіданні парламенту в четвер представить парламенту проект держбюджету-2008. Зі співдоповіддю щодо цього законопроекту виступить голова Бюджетного комітету Микола Деркач, повідомляють Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Раді рекомендують прийняти Держбюджет-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі