середа, 06 лютого 2008 13:12

Рада збереться 12 лютого - у фракцій спрацює інстинкт самозбереження

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк сподівається, що у вівторок, 12 лютого, парламент відновить свою роботу. Про це він заявив журналістам після консультацій з лідерами депутатських фракцій.

За словами Яценюка, сьогодні він має намір працювати до ночі і підготувати ще ряд альтернативних постанов стосовно НАТО.

При цьому, сказав голова ВР, розблокування роботи парламенту залежить безпосередньо і від фракцій. "Мені складно відповідати за всіх 450 народних депутатів. Я вже як офіціант – і це подати, і те подати. А ще яку вам постанову?", - сказав Яценюк.

Він прогнозує, що у понеділок, 11 лютого, знову відбудуться консультації відносно поновлення роботи Верховної Ради.

Яценюк висловив упевненість, що рано чи пізно процес консультацій завершиться, оскільки у фракцій "спрацює один основний інстинкт – це інстинкт самозбереження".

За його словами, Верховна Рада мала б бути більш професійною і злагодженою. Ті питання, які сьогодні вносяться до сесійної зали, – "це ширма, яка менше всього цікавить українське суспільство", сказав він.

Яценюк наголосив, що питанням НАТО на сьогодні переймається незначна кількість громадян України.

Водночас він запевнив, що парламент ніколи не буде "картою в чиїхось руках", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Рада збереться 12 лютого - у фракцій спрацює інстинкт самозбереження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі