четвер, 12 жовтня 2017 19:42

Рада візьметься за реінтеграцію Донбасу не раніше, ніж за місяць

Рада візьметься за реінтеграцію Донбасу не раніше, ніж за місяць
Фото: УНІАН

Верховна Рада розглядатиме законопроект про деокупацію Донбасу після 8 листопада.

Про це сказав народний депутат із БПП Ірина Фріз в ефірі "112 Україна".

"До 20 жовтня комітет буде приймати правки, які будуть надавати суб'єкти законодавчої ініціативи. Після цього на засіданні, швидше за все - 8 листопада, буде розглядатися закон до другого читання щодо поправок. Після прийняття рішень щодо поправок і готовності закону до другого читання він винесений у зал.

До 20 жовтня вони (поправки. - Gazeta.ua) надходять. Потім секретаріат їх узагальнює і виносить на засідання комітету. Лише після цього комітет переходить до розгляду правок", - пояснила Фріз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БПП заявили про регламентний тероризм у Раді

6 жовтня Верховна Рада ухвалила за основу і в цілому доопрацьований президентський законопроект "Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей". Крім того, парламент затвердив в першому читанні президентський проект закону про реінтеграцію Донбасу. У цей же день спікер Андрій Парубій підписав його.

Після голосування у сесійній залі запалили димову шашку. Її приніс нардеп Семен Семенченко. Запалив Юрій Левченко.

Народний депутат Андрій Тетерук блискавично виніс шашку з зали засідань.

Зараз ви читаєте новину «Рада візьметься за реінтеграцію Донбасу не раніше, ніж за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі