пʼятниця, 15 лютого 2008 08:38

Рада відмовилася повератати Балозі лист щодо підтримки закону про держзакупівлі

Рада відмовилася повератати Балозі лист щодо підтримки закону про держзакупівлі
Комітет з питань економічної політики не може повернути до секретаріату президента лист підтримки проекту закону про внесення змін до Закону "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти".

Відповідне питання розглядалося на засіданні комітету у відповідь на запит голови секретаріату Віктора Балоги з проханням відкликати лист.

Там наголосили, що листа заступника голови секретаріату Олександра Шлапака про підтримку зазначеного законопроекту на засіданні Ради коаліції депутатських фракцій, на Погоджувальній раді депутатських фракцій і під час розгляду у Верховній Раді України "сприймали як офіційну позицію очолюваного Вами Секретаріату і мала відповідні наслідки", пише Українська правда.

Комітет також вказує, що лист, про який йдеться, "стосується законопроекту, і відповідно до норм статті 92 Регламенту Верховної Ради України є невід´ємною частиною справи законопроекту, він не може бути повернутим до Секретаріату Президента України".

Окрім того, комітет звертається до всіх суб´єктів законодавчої ініціативи, представників фракцій у Верховній Раді України, інших державних органів з проханням вносити конструктивні пропозиції, дотримуючись норм регламенту Верховної Ради, для підготовки законопроекту до другого читання.

Президент заявив, що не підпише закон про держзакупівлі у тій редакції, яку ВР прийняла в першому читанні, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Рада відмовилася повератати Балозі лист щодо підтримки закону про держзакупівлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі