пʼятниця, 23 листопада 2007 13:50

Рада створить 26 комітетів

Верховна Рада має намір створити 26 комітетів і 1 спеціальну комісію із приватизації.

За прийняття відповідної постанови за основу проголосували 418 депутатів за необхідних 226.

Депутати залишили без змін перелік комітетів, які діяли в парламенті 5-го скликання.

Таким чином, депутати мають намір створити комітети: з правової політики, із правосуддя, з питань державного будівництва, регіональної політики й місцевого самоврядування, з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, з боротьби з організованою злочинністю й корупцією, з національної безпеки й оборони, з прав людини, національним меншин і міжнаціональних відносин.

Крім того, у парламенті будуть створені комітети із закордонних справ, із європейської інтеграції, з регламенту, депутатської етики й забезпечення діяльності Ради, з бюджету, з фінансів і банківської діяльності, з економічної політики, з промислової і регуляторної політики й підприємництва, з паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики і ядерної безпеки.

Також комітети з будівництва, містобудування й житлово-комунального господарства, з транспорту й зв"язку, з аграрної політики й земельних відносин, з екологічної політики, природокористування й ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, з науки й освіти, з охорони здоров"я, з культури й духовності, у справах сім"ї, молодіжної політики, спорту й туризму, з питань свободи слова й інформації, із соціальної політики й праці, у справах пенсіонерів, ветеранів і інвалідів.

23 листопада Рада 6-го скликання почала роботу, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Рада створить 26 комітетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі