субота, 14 червня 2008 11:34

Рада спробує звільнити Семенюк наступного тижня

Верховна Рада має намір на засіданні у вівторок, 17 червня, розглянути проект постанови про звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду державного майна.

Про це сказано в порядку денному парламенту.

Це питання стоїть першим у порядку денному.

Крім нього, парламентарії планують розглянути внесені Президентом Віктором Ющенком проекти законів, які стосуються врегулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху й амністії.

Депутати також мають намір розглянути ряд соціальних законопроектів, серед яких: про внесення змін до законів з питань забезпечення житлом громадян, про вдосконалення функціонування податкової міліції, про мораторії на закриття шкіл у сільській місцевості, про підвищення престижності шахтарської праці.

У порядку денному також законопроекти про зміни закону "Про прожитковий мінімум в Україні", про соціальну допомогу малозабезпеченим, а також призначення позачергових виборів окремих сільських, селищних і міських голів.

На 9:00 17 червня заплановано засідання погоджувальної ради парламенту, на якому депутати погоджують порядок денний.

Як повідомляло агентство, вечірнє засідання Ради 5 червня, на якому планувався розгляд питання про звільнення Семенюк, було заблоковано депутатами від фракції Партії регіонів.

6 червня депутати Ради Ігор Рибаков (фракція БЮТ) і Юрій Бут (фракція НУНС) заявили про вихід з коаліції.

Таким чином, до складу коаліції входить тільки 225 депутатів.

Парламентська більшість складається мінімум з 226 депутатів, повідомляє Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Рада спробує звільнити Семенюк наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі