пʼятниця, 25 травня 2007 18:18

Рада скасувала сьогоднішні укази Ющенка

Рада скасувала сьогоднішні укази Ющенка
Верховна Рада постановила, що укази та розпорядження Президента, які були видані 25 травня і які стосуються діяльності внутрішніх військ, "не несуть юридичних наслідків і не підлягають виконанню".

Про це йдеться у постанові ВР "Про Указ Президента України від 25 травня "Про приведення системи управління внутрішніми військами у відповідність із Конституцією України" і розпорядження Президента України від 25 травня "Питання забезпечення державної охорони" та "Про заходи щодо забезпечення нормального функціонування Генеральної прокуратури України"", за яку проголосували 259 народних депутатів.

Депутати постановили вважати указ Президента України від 25 травня "Про приведення системи управління внутрішніми військами у відповідність із Конституцією України", розпорядження Президента України від 25 травня "Питання забезпечення державної охорони" та "Про заходи щодо забезпечення нормального функціонування Генеральної прокуратури України" такими, що не тягнуть юридичних наслідків і не підлягають виконанню

Верховна Рада доручила Кабінету Міністрів забезпечити неухильне виконання Міністерством внутрішніх справ закону "Про внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ України" та інших законів України, передає proUA.
Зараз ви читаєте новину «Рада скасувала сьогоднішні укази Ющенка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі