вівторок, 25 грудня 2012 11:38

Рада не позбавила депутатських повноважень нового міністра

Рада не позбавила депутатських повноважень нового міністра
Фото: nowostimira.com

Народні депутати провалили голосування за дострокове припинення повноважень Ігоря Прасолова, який був призначений міністром економічного розвитку та торгівлі.

Спікер Володимир Рибак поставив на голосування це питання, але його підтримало 220 народних депутатів із 226 необхідних.

Рибак попросив повернутися до голосування, але це питання знову не набрало необхідну кількість голосів. "Бютівець" Володимир Яворівський зазначив, що це є знаковим, коли парламентарі не голосують за зняття повноважень із Дмитра Табачника, на що Рибак відповів: "Голосували за Прасолова, а не Табачника. Слухать нада! Ви переплутали".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів

Спікер повторно просить повернутися до голосування за припинення повноважень Прасолова, однак голосує 224 депутата. В той же час парламентарі достроково припинили повноваження Олександра Лавриновича, Леоніда Кожари, Дмитра Табачника, які були призначені у новий уряд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владі доведеться домовлятися із опозицією - Гриневич

Після того, Рибак закрив засідання і повідомив, що тепер депутати працюють у комітетах. Він запросив керівників фракцій до себе на нараду.

Зараз ви читаєте новину «Рада не позбавила депутатських повноважень нового міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі