понеділок, 17 лютого 2020 14:24

Рада має жорстко відреагувати на "дружню" пропозицію Рабіновича погуляти на параді у Москві

Рада має жорстко відреагувати на "дружню" пропозицію Рабіновича погуляти на параді у Москві
Нардеп Іванна Климпуш-Цинцадзе прокоментувала пропозицію щодо формування української делегації для участі у святкуванні Дня перемоги в Москві

Пропозиції щодо формування української делегації для участі у святкуванні Дня перемоги 9 травня в Москві є обурливими і керівництво парламенту має жорстко на це відреагувати.

Про це сказала народний депутат фракції "Європейська Солідарність", голова комітету з питань інтеграції України з ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе в коментарі журналістам.

Вона назвала обурливою пропозицію представника фракції "Опозиційна платформа – за життя" щодо формування делегації від України, яка візьме участь у параді з нагоди 75 річниці перемоги над нацистами у День перемоги 9 травня в Москві.

Голова комітету зауважила, що на ці заяви відреагувала тільки співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко та представники фракції "Голос".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун жорстко потролила Медведчука і Ко

"Мені б хотілося, щоб була жорстка і непримиренна реакція на це керівництва парламенту", – наголосила вона.

Однак, за її словами, жодних коментарів з боку фракції "Слуга народу" та керівництва Верховної Ради так і не прозвучало.

Президент Володимир Зеленський і його політична сила мають повідомити суспільству, чи збирається він їхати на парад у Москві і доєднатися до делегації реваншистів з ОПЗЖ.

"Не хочеться вірити, що для "слуг народу", народу, який стікає кров'ю у боротьбі з Росією, неприйнятність участі України в путінському побєдобєсіі, не є очевидною і залишиться без їх публічної реакції", - йдеться також у заяві партії "ЄС".

Зараз ви читаєте новину «Рада має жорстко відреагувати на "дружню" пропозицію Рабіновича погуляти на параді у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі