понеділок, 20 грудня 2010 09:45

Рабинович вважає Януковича набагато кращим за Тимошенко

Рабинович вважає Януковича набагато кращим за Тимошенко

Президент Всеукраїнського єврейського конгресу Вадим Рабінович не відчував проблем ні при одному президенті України.

Про це він заявив в ефірі програми "Чорне і Біле" на телеканалі ТВі.

Рабинович зазначив, що в житті у нього нічого не змінилося зі зміною керівництва країни.

"Я не особливо відчував для себе проблеми особисто ні при одному президенті", - сказав глава конгресу.

При цьому він додав, що якщо говорити про громадську діяльність "то звичайно змінилося".

"У минулу каденцію Віктора Андрійовича (Ющенка. - ред.) мені доводилося боротися кожні 2-3 дні з якимись черговими прославлення тих, хто тут у 41-му році людей вбив", - заявив лідер Всеукраїнського єврейського конгресу.

"Людині можна пояснювати те, що він хоче почути. Віктор Андрійович жив у системі своїх координат. Не думаю, що він це придумував або надумував, він щиро вірив...", - додав Рабінович.

На питання, чи подобається йому Янукович, Рабинович відповів: "Ну, він не жінка, щоб мені подобатися. Завжди говорять з чого вибираеш ... Якщо вибирати з того, що сьогодні у нас було, ну, я вважаю, що Янукович не просто краще, ніж Тимошенко, я вважаю, що це просто інша країна".

"Я голосував за Януковича. Тому, що я вважаю: те, що робив Ющенко, і до чого вела Тимошенко, це не той шлях, по якому повинна взагалі вся країна йти", - вважає лідер Всеукраїнського єврейського конгресу.

При цьому він додав, що багато чого з того, що робить нинішня влада, йому не подобається.

"Мені все не подобається. Що ні якого діалогу практично при владі ні з підприємцями, ні з народом не вийшло. Мені не подобається, що сьогодні все більше посилюються можливості правоохоронних органів, контролюючих органів... Мені не подобається ситуація з пресою... Але для того, що б подобатися або не подобатися всерйоз, треба сісти і подивитися, чому так відбувається", - уточнив Рабінович.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Рабинович вважає Януковича набагато кращим за Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі