субота, 16 лютого 2008 17:29

"Звільняти Семенюк поки ніхто не збирається" - Богатирьова

Кадрових змін у Фонді держмайна не буде, попри серйозну критику. На вчорашньому засіданні РНБО президент заявив, що незадоволений приватизацією останніх років, а також ефективністю управління проданим майном.

Мільярдні державні активи приносять лише 250-300 мільйонів дивідендів на рік - це менше 1%.

На думку Ющенка, проблеми також у непрозорій приватизації, продажі майна за заниженими цінами та в інших корупційних проявах.

Втім звільняти Валентину Семенюк поки ніхто не збирається, - каже секретар РНБО Раїса Богатирьова. Рада нацбезпеки лише заслухала інформацію й вирішення розробити концепцію нової приватизаційної політики.

Доля ж голови ФДМУ - компетенція парламенту. А він нині заблокований.

Раїса Богатирьова, секретар РНБО: "Головна мета була - про концепцію політики приватизації в державі. Через те ми не акцентували увагу сьогодні на оцінці роботи або певного керівництва, або керівництва Фонду держмайна. Це не компетенція РНБО в даному випадку було – або звільняти, або щось радити. Конституція чітко виписує механізми звільнення і призначення керівника ФДМУ. І ці механізми не треба відміняти. Якщо ВР запрацює і визначить це питання головним, то ми будемо свідками такого або якогось іншого рішення", повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «"Звільняти Семенюк поки ніхто не збирається" - Богатирьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі