четвер, 15 травня 2008 17:24

"Зрив виборів потрібний БЮТ"

У зриві виборів Київського міського голови і Київради зацікавлений насамперед БЮТ, заявив сьогодні, 15 травня, на прес-конференції голова Комітету виборців України Ігор Попов.

На його переконання, зрив виборів в столиці завдасть серйозного удару по міжнародній репутації України. "Мотив зірвати вибори, звичайно, є у БЮТ. Адже саме БЮТ, що ініціював ці вибори, провів не найвдалішу кампанію. БЮТ зараз не може програвати, в країні на порядку денному всеукраїнські вибори", - відмітив Попів.

За його словами, програш в столиці відніме у БЮТ від 5% до 15% під час всеукраїнської виборчої кампанії, а ця політична сила не може такого допустити.

З цього, на думку голови КВУ, логічно витікає сценарій зриву виборів і організація нових: "На нові вибори вони спробують не допустити кандидата Черновецького і усунути його від влади на той час".

Зірвати вибори, на думку експертів КВУ, можливо через членів дільничних комісій. "БЮТ має більшість своїх представників в комісіях, також має більше всього представників своїх технічних кандидатів. Якщо в день виборів представники дільничних виборчих комісій не вийдуть на роботу і не буде кворуму, вибори не відбудуться. Якщо вони розійдуться вночі під час підрахунку голосів, вибори теж зриваються", - відзначив Попов, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Зрив виборів потрібний БЮТ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі