пʼятниця, 28 березня 2008 12:52

"Загрози відставки Тимошенко і позачергових виборів немає"

"Наступними загальнодержавними виборами в Україні будуть президентські вибори".

Про це заявив народний депутат, член фракції Блоку Литвина Михайло Сирота, коментуючи заяву Юлії Тимошенко про те, що якщо її уряд відправлять до відставки, то в Україні можливі дострокові вибори.

"Я майже на сто відсотків переконаний, що наступними загальнодержавними виборами в Україні будуть президентські вибори", - підкреслив Сирота. Він відзначив, що на сьогоднішній день питання про відставку уряду не стоїть. "На сьогодні загрози відставки Тимошенко і позачергових виборів немає", - відзначив народний депутат.

В той же час Сирота підкреслив, що він теоретично допускає, що дострокові вибори можливі, але вони дуже маловірогідні. "Один шанс з тисячі все-таки є, що така ситуація можлива", - сказав він.

"Юлія Тимошенко може теоретично використовувати 150 депутатів, які напишуть заяви про своє небажання працювати, але все таки Президент ухвалюватиме остаточне рішення, а яке рішення ухвалить Президент, дуже важко сказати", - відзначив Сирота.

"Йому в цій ситуації будуть дуже не вигідні дострокові вибори з подачі Тимошенко", - резюмував Михайло Сирота, пише ІМК.

Зараз ви читаєте новину «"Загрози відставки Тимошенко і позачергових виборів немає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі