понеділок, 26 травня 2008 20:00

"За ніч у блока Литвина вкрали 2% голосів"

Кандидат на посаду столичного мера від Блоку Литвина Віктор Пилипишин упевнений, що затягування процесу підрахунку голосів направлене на фальсифікацію виборів. Про це він заявив під час брифінгу.

"Ось вже 24 години ведуться підрахунки на дільницях, тоді як зазвичай така робота потребує не більше ніж 5 годин часу, - відзначив Пилипишин. - Ми бачимо, що у деяких політичних сил після третьої години ночі різко почали рости результати, тоді як в інших, зокрема, і в Блоці Литвина, - зменшуватися. Практично кожен другий протокол сьогодні повертається в дільничну виборчу комісію, де в нього вносять відповідні зміни і таким чином там з"являються вже інші цифри. Тільки за ніч у Блоку Литвина було вкрадене, як мінімум, 2% голосів. Прикро, що некоректна політична боротьба, яка відбувалася під час передвиборної кампанії, сьогодні розповсюдилася і на полі підрахунку голосів. Блок Литвина адекватно реагуватиме на цю ситуацію і, у разі потреби, відстоювати свої інтереси в судовому порядку".

Також Віктор Пилипишин повідомив, що дані паралельного підрахунку голосів, які проводить Блок Литвина, практично співпадають з даними екзит-полів: Блок Литвина отримує 11%, Віктор Пилипишин - понад 10% голосів виборців.

Нагадаємо, що за даними екзит-пола "Демініциатіви+КМІС" Віктора Пилипишина підтримали 9,1% киян, тоді як Блок Литвина отримав 10,4% голосів. За даними екзит-пола СОЦИС Віктор Пилипишин отримав 8,8%, Блок Литвина - 10,8% голосів, повідомляє PROUA.

Зараз ви читаєте новину «"За ніч у блока Литвина вкрали 2% голосів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі