четвер, 28 лютого 2008 17:36

"Винуватцем кризи в Раді є Секретаріат"

Народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Олесь Доній стверджує, що ініціатором кризи, яка розгорілася у Верховній раді, є Секретаріат президента. Про це він заявив сьогодні в інтерв"ю журналістам.

Відповідаючи на питання журналістів, коли Партія регіонів розблоковує роботу ВР, Доній відзначив: "Це залежить не від Партії регіонів, а від ініціатора кризи. Ініціатори більше пов"язані з Секретаріатом президента, а Партія регіонів тільки підіграє Секретаріату президента". За його словами, зараз Партія регіонів виявилася "фактично інструментарієм для створення парламентської кризи".

"Не вони є його ініціаторами, вони тільки інструментарій в чужих руках - це помітно", - приводить "Ліга" слова політика.

За словами Донія, рейтинг Партії регіонів падає у зв"язку з відсутністю стратегії даної політичної сили.

Народний депутат України від Партії регіонів Тарас Чорновіл пообіцяв, що його політична сила у вівторок, 4 березня розблоковує роботу Верховної ради.

Нагадаємо, експерти АМС вважають, що єдиним логічним виходом з політичної кризи в Україні буде відставка глави Секретаріату президента Віктора Балоги і усунення від впливу в Партії регіонів групи БорисаКолесникова. Про це заявив замдіректора АМС Олексій Голобуцький. За його словами, "передумовою для загострення кризи" стало зрощення технологічного потенціалу групи Балоги з електоральними, фінансовими, медійними і організаційними ресурсами групи Колесникова, повідомляє Ліга онлайн.

Зараз ви читаєте новину «"Винуватцем кризи в Раді є Секретаріат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі