Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2008 09:13

"Вибори відбудуться не раніше 21 грудня" - Березовець

"Вибори відбудуться не раніше 21 грудня" - Березовець
Ці дострокові парламентські вибори стануть, по суті, першим туром президентських виборів, так званими праймеріз.

Про це повідомив політтехнолог, директор PR-групі Polittech Тарас Березовець.

За його словами, дострокові вибори все-таки відбудуться, тому що вони будуть, по суті, першим туром президентських виборів, або так званими праймеріз.

"Всі політичні сили, незважаючи на їхнє бажання або небажання брати участь у виборах, на них підуть", - вважає Березовець.

Він також відзначив, що за найоптимістичнішими прогнозами, вибори відбудуться 21 грудня "Це найбільш ранній термін, у який партії можуть укластися, враховуючи, що Кабмін почне фінансування виборів. Реалістичніші дати - це січень місяць або початок лютого наступного року", - сказав політтехнолог.

Він підкреслив, що за наслідками цієї парламентської виборчої кампанії буде зрозуміла конфігурація другого туру президентських виборів.

"Зрозуміло, що переможцями цих дострокових парламентських виборів будуть БЮТ і Партія регіонів", - відзначив Березовець.

Директор PR-групи Polittech вважає, що явка на цих виборах буде дуже низькою, тому що більше 70% громадян України цих виборів не хочуть.

"У зв"язку з цим значення фальсифікацій набагато збільшиться. Єдина стаття витрат, на якій не економитимуть політичні партії, - це підкуп виборців", - резюмував політтехнолог, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Вибори відбудуться не раніше 21 грудня" - Березовець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути