пʼятниця, 29 серпня 2008 15:23

"Виборці Східної України скоріше підтримають Тимошенко, ніж Ющенка"

Експерти Агентства моделювання ситуацій прогнозують безуспішність політики й відсутність серйозних електоральних перспектив у Президента Віктора Ющенка в Східній Україні.

Про це сказано в повідомленні АМС.

"З Ющенко занадто довго й послідовно ліпили "образ ворога" на Донбасі, Слобожанщині й в Криму. Саме тому виборець, який відпав від ПР (Партії регіонів) скоріше прийде до (прем"єр-міністра Юлії) Тимошенко або зовсім проігнорує вибори, чим проголосує за Ющенка", - вважає директор АМС Віталій Бала.

Також він вважає, що у разі співробітництва Ющенка з впливовими представниками й бізнесменами від ПР, це негативно позначиться на рейтингу Президента.

При цьому Бала вважає основною проблемою Ющенка на чергових виборах Президента збереження довіри серед тих виборців, які підтримували його раніше.

У серпні 73,8% опитаних "Фондом громадська думка - Україна" не схвалюють дії Президента Віктора Ющенка.

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку Юлії Тимошенко Віктор Уколов вважає, що Президент Віктор Ющенко намагається за всяку ціну залишитися главою держави, у тому числі й за допомогою Партії регіонів, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Виборці Східної України скоріше підтримають Тимошенко, ніж Ющенка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі