пʼятниця, 25 січня 2008 16:46

"В Україні можуть знову відбутися позачергові вибори"

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Микола Катеринчук

допускає проведення позачергових виборів парламенту з ініціативи фракції Партії регіонів.

Про це сказано в повідомленні прес-служби НУНС.

"Партія регіонів має в парламенті більше 150 депутатських мандатів, які можуть їх скласти. І є велика ймовірність того, що в Україні можуть знову відбутися позачергові вибори", - передає його слова прес-служба.

На думку парламентарія, поведінка ПР останнім часом свідчить про те, що партія не має наміру мириться зі своєю опозиційністю.

"Партія регіонів не може знайти своє місце в опозиції, вона не може запропонувати суспільству нічого з опозиційної стратегії, крім спекулювання НАТО, прекрасно розуміючи, що сьогодні це питання не актуальне", - говорить він.

Юридичною підставою для проведення позачергових виборів Верховної Ради в 2007 році став вихід зі своїх фракцій більш як 150 депутатів.

Раніше депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Нестір Шуфрич допускав, що його політична сила буде ініціювати проведення позачергових парламентських виборів в 2008 році.

Лідер фракції "Блок Литвина" у Верховній Раді Володимир Литвин у свою чергу заявляв про необхідність проведення ще одних позачергових виборів Ради, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"В Україні можуть знову відбутися позачергові вибори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі