понеділок, 09 червня 2008 15:47

"В БЮТ, окрім обливання брудом, іншого сленгу не існує" - Рибаков

Народний депутат України (фракція БЮТ) Ігор Рибаков заявляє, що вийшов з коаліції "для поліпшення життя людей у країні".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби депутата, переданому УНІАН.

РИБАКОВ також заявляє, що він ні від кого не ховається і продовжує працювати в посиленому режимі – бореться з контрабандою (він є головою Міжфракційного депутатського об`єднання у Верховній Раді "Контрабанді – стоп!") "Я ні в кого нічого не вкрав і ніякого злочину не скоїв, тому немає необхідності від когось ховатися. Я зробив політичний хід для поліпшення життя людей у країні. На всі дзвінки відповідаю по можливості", - цитує парламентарія прес-служба.

Крім того, депутат вважає різкі заяви деяких політиків щодо його вчинку "дешевим піаром". "Такі політики займаються власним піаром, спекулюючи моїм ім`ям. Складається враження, що в БЮТ, окрім обливання гряззю, іншого сленгу не існує", – зазначає Рибаков.

За інформацією прес-служби депутата, 90% його критиків вже постфактум дзвонять йому і вибачаються за висловлене, посилаючись на "обязалівку", взяту перед лідером фракції.

У той же час, Рибаков стверджує, що у фракції БЮТ уже давно немає єдності духу і спільної ідеї, тому депутати висловлюють неправдоподібні дані щодо зниження інфляції в країні, поліпшення життя громадян, зменшення контрабанди тощо.

Депутат також повідомив, що цього тижня він дасть широку прес-конференцію.

6 червня голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк на засіданні парламенту зачитав заяви народних депутатів України Ігоря Рибакова (фракція БЮТ) та Юрія Бута (фракція НУ-НС) про вихід з коаліції.

Зараз ви читаєте новину «"В БЮТ, окрім обливання брудом, іншого сленгу не існує" - Рибаков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі