Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 23:59

"Ющенко вже підписав указ про розпуск Ради"

"Ющенко вже підписав указ про розпуск Ради"
Президент України Віктор Ющенко вже підписав указ про розпуск парламенту. Про це повідомив заступник голови Верховної ради, депутат фракції БЮТ Микола Томенко в ефірі "5 каналу".

"За моєю інформацією, указ підписаний і завтра він з"явиться в парламенті", - сказав він.

В той же час він вважає неправильним, коли звернення про розпуск парламенту передається в записі в той час, коли глава держави знаходиться в Італії. "Ми навіть розпустити парламент нормально не можемо", - відзначив він.

Томенко висловив думку, що домовленість про перевибори досягнута Віктором Ющенком і одним з керівників Партії регіонів Ринатом Ахметовим. Він підтвердив, що БЮТ не має намір забезпечувати перевибори парламенту участю в голосуваннях за виборчими законами, а залишає це право ініціаторам розпуску Верховної ради.

Він заявив також, що питання, чи залишиться Юлія Тимошенко керувати урядом, є "непростим".

"Важке питання. Після появи указу, якщо вибори стартують – ми зберемося нашою командою і аналізуватимемо", - відзначив Томенко.  "Адже як прем"єрові працювати? Якщо у неї немає абсолютно жодних важелів, вона ні на що не впливає і вона відповідатиме за ситуацію, якою ніхто не займається", - обурився він.

"Радитимемося. Можливо, ми приймемо і радикальне рішення - не можна ж відповідати за те, на що ти не впливаєш", - пояснив Томенко.

За матеріалами: 5 канал, РБК-Україна
Зараз ви читаєте новину «"Ющенко вже підписав указ про розпуск Ради"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути