пʼятниця, 22 серпня 2008 08:58

"Ющенко ввів в дію силовий сценарій зміни влади"

"Ющенко ввів в дію силовий сценарій зміни влади"
Звинувачення Прем"єр-міністра Юлії Тимошенко у зраді національних інтересів і передача відповідних матеріалів в СБУ - якнайгірший розвиток подій для країни.

Про це говориться у заяві керівника групи "наукових консультантів і референтів" Прем"єр-міністра України Олександра Зінченка.

"Фактично, це початок силового сценарію зміни владі - за допомогою спецслужб, матеріалів "спостережень", чужими руками. У разі провалу цієї спроби все можна буде знову списати на "сантехніків" і стрілочників. Формально Ющенко мовчить, але заява "нікого" з секретаріату висить на офіційному сайті глави держави.

Про який міжнародний авторитет України можна говорити, коли команда президента звинувачує прем"єр-міністра. Рівень іноземних інвестицій, зона вільної торгівлі, підготовка до Євро-2012 і в цілому макроекономічна стабільність - відреагують миттєво. Негативно. Національні інтереси у котрий раз поступилися інтересам особистим. Це - відчай. Проте він обернеться проти його організаторів", - мовиться в заяві.

Обком.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко ввів в дію силовий сценарій зміни влади" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі