середа, 27 лютого 2008 14:20

"Ющенко вдруге стане президентом, якщо його підтримають "Регіони"

Депутат Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Олесь Доній вважає можливим обрання Президента Віктора Ющенка на другий строк.

Про це Доній сказав журналістам.

На його думку, Ющенко, як один із реальних кандидатів, одержить гарну можливість другого президентства у разі його підтримки створюваної Віктором Балогою партії, а також представниками Партії регіонів.

Доній підкреслив, що шанси на президентство великі як у Ющенка, так і в Тимошенко, однак діючий глава держави може одержати потужну підтримку з боку Партії регіонів, тому що для цієї політичної сили він є найбільш компромісним варіантом, у той час як Тимошенко більш "небезпечна" для регіоналів, з нею їм значно важче домовлятися.

"...Представники сходу (України) можуть проголосувати за Ющенка як за "найменше зло" із двох реальних кандидатів", - вважає Доній.

Після такого розміщення сил в інших представників НУНС буде право вибору, кого в результаті підтримати на виборах.

Доній також нагадав, що колишні президенти - Леонід Кравчук і Леонід Кучма - проходили на перший і другий строк з різною електоральною підтримкою, тому цілком імовірно, що ті, хто голосував проти Ющенка в 2004, проголосують за нього на майбутніх виборах.

Доній вважає створювану Балогою партію спробою розширити електорат для Ющенка за рахунок ПР.

Депутат Ради, член фракції ПР Вадим Колесниченко пояснює вихід глави Секретаріату Президента Віктора Балоги з партії НСНУ наміром створити нову пропрезидентську партію, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко вдруге стане президентом, якщо його підтримають "Регіони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі