Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2008 14:28

"Ющенко і Тимошенко незабаром "воюватимуть", як Саакашвілі і Кокойти"

Відносини між Президентом України Віктором Ющенком і прем"єр-міністром Юлією Тимошенко сьогодні перейшли "у відкриту ворожу фазу".

Про це заявив голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко (фракція "Наша Україна – Народна самооборона") у вівторок, 26 серпня.

Зокрема, відповідаючи на запитання щодо звинувачень з боку Секретаріату Президента у зраді національним інтересам Тимошенко, Гриценко зазначив, що "це є свідченням того, що відносини Президента і прем"єра із конфліктної вже перейшли у відкриту ворожу фазу", передає УНІАН.

"Відносини між Ющенком і Тимошенко ще не настільки ворожі, як у Саакашвілі та Кокойти або Багабша, але вони впевнено рухаються у цьому напрямі", - сказав народний депутат.

Водночас він зазначив, що суспільство втомилося від взаємних звинувачень можновладців. "Це абсолютно безвідповідальна політика лідерів держави, навіть не політика, це - політиканство", – заявив Гриценко.

18 серпня заступник глави Секретаріату Президента Андрій Кислинський заявив, що Секретаріат Президента передасть у правоохоронні органи для детального вивчення матеріали щодо ознак державної зради і політичної корупції у діях прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Він повідомив, що за наявною інформацією, політичне керівництво Російської Федерації з особливою увагою розглядає рішення про підтримку кандидатури Тимошенко на виборах Президента України після виконання умов щодо пасивної позиції прем"єр-міністра України та її політичної сили у конфлікті з Грузією.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко і Тимошенко незабаром "воюватимуть", як Саакашвілі і Кокойти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути