середа, 27 лютого 2008 14:11

"Юля, їж сама свою мівіну"! - пікет проти скасування студентських пільг (Фоторепортаж)

Сьогодні біля стін Кабінету Міністрів України Союз молодих соціалістів провів акцію протесту проти намірів Кабміну відмінити студентські пільги.

У повній відповідності з анонсованою назвою заходу - "Юля, їж сама свою мівіну" - в ході акції активісти Союзу приготували для Тимошенко 50 упаковок мівіни, - "щоб Прем"єр-міністр змогла місяць харчуватися у відповідності з достатком середнього студента". Зготовлене блюдо планувалася передати Прем"єру перед початком засідання Кабінету Міністрів.

Проте, наміри СМС-івців не здійснилися - у зв"язку із загостренням грипу після візиту до Москви сьогоднішнє засідання Кабміну Тимошенко проігнорувала.

Проте представників Союзу молодих соціалістів це непорозуміння не збентежило, а мівіна, так і не передана Юлії Володимирівні, спокійно відправилася в студентські шлунки, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Юля, їж сама свою мівіну"! - пікет проти скасування студентських пільг (Фоторепортаж)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі