середа, 14 травня 2008 09:17

"Україна втрачає прем"єра і отримує кандидата на пост Президента"

Вчорашні події в парламенті і заяви БЮТ про те, що вони і далі готові блокувати роботу ВР, – ганьба для держави

Так вважає народний депутат 5-го скликання, представник Української народної партії Степан Хмара, повідомили в прес-службі УНП.

За його словами, "Юлія Тимошенко працює під девізом "Краще бути в безвідповідальній опозиції, ніж у відповідальній позиції".

"Тимошенко і Янукович сьогодні як близнята"

Порівнюючи тактику Партії регіонів і БЮТ, Степан Хмара зазначив, що "Тимошенко і Янукович сьогодні як близнята, які "запрягають" особисті амбіції і вузькопартійні інтереси попереду інтересів держави".

"Україна поступово втрачає прем"єр-міністра, а отримує кандидата на пост Президента. А урядова команда перетворюється на виборчий штаб цього кандидата", - заявив політик.

Хмара вважає, що як результат таких перетворень в країні починається зростання цін і знижується рівень життя.

"Кожен, хто має очі, бачить, що блокування фракцією БЮТ роботи Верховної Ради спрямоване виключно на лобіювання власних інтересів - боротьбу за пост глави Фонду держмайна, що дає можливість безконтрольно продавати стратегічні українські підприємства. А кожен, хто не хоче бачити цього - бачить цінники в магазинах", - резюмував політик, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Україна втрачає прем"єра і отримує кандидата на пост Президента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі