четвер, 28 серпня 2008 15:10

"У виборців Януковича комплекс меншовартості: ми молодші браття Росії"

"Нашоукраїнка" 44-річна Ксенія Ляпіна в інтерв"ю "Газеті по-українськи" висловила свою думку щодо позиції Віктора Януковича, який пропонує визнати незалежність Абхазії та Південної Осетії.

"У цьому я ніколи не сумнівалася. Він підгавкуватиме Росії. Хоча весь світ сказав, що це неприпустимо. Але Москва визнала їх незалежність, і Янукович одразу заявив те саме.

У відповідь на тезу, що глава "ПР" є лідером південно-східної частини виборців України й підтримує визнання незалежності сепаратистських регіонів, депутат відповідала, що "Партія регіонів не є проукраїнською і не захищатиме наш суверенітет".

"У цьому я не сумнівалася. Там є сепаратистські настрої. Інше питання, наскільки вони всенародні. Думаю, їхній виборець не в захваті від того, що Україна є незалежною. У них такий собі комплекс меншовартості: ми молодші браття Росії. Але це не означає, що вони завтра побігли б голосувати за приєднання до Росії. Янукович це знає. Тому маніпулює й балансує на цьому. Партія регіонів обстоює сепаратистські настрої", - заявила Ляпіна.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «"У виборців Януковича комплекс меншовартості: ми молодші браття Росії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі