пʼятниця, 17 грудня 2010 11:42

"У щелепу я не бив, стільцем вдарив не спеціально" - "регіонал" Цюрко про свої "подвиги"

"У щелепу я не бив, стільцем вдарив не спеціально" - "регіонал" Цюрко про свої "подвиги"

Депутат від Партії регіонів Петро Цюрко готовий до відповідальності за завдання тілесних ушкоджень депутатам від опозиції.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів, зокрема, про те, що він вдарив стільцем депутата від БЮТ Михайла Волинця і пошкодив йому щелепу.

"Я до його щелепи відношення ніякого не маю. Є слідчі – нехай розбираються. Я готовий відповідати, якщо я дійсно завдав йому якісь ушкоджень, але у щелепу я його не бив", - зазначив регіонал.

На питання, чому він вдарив Волинця стільцем, Цюрко відповів, що зробив це не спеціально, а просто вирвав стілець з рук депутата, який хотів його вдарити, і викинув його.

"Я вибачаюся перед Волинцем, я поважаю цю людину і я не спеціально його бив", - зазначив Цюрко.

"З приводу Кравчука – він мене ображав і вдарив першим, тому мені довелося трошки дати йому здачі", - заявив він.

На питання, чи не соромно йому за такі непарламентські методи вирішення питань, Цюрко сказав: "Це методи абсолютно непарламентські, мені соромно за наш парламент, але, повірте мені, ситуацію завжди провокують вони".

Відповідаючи на питання, чи командував регіоналами перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, Цюрко відповів, що ними ніхто не командував.

"Це неправда, Клюєва я не бачив, але я бачив Кожем'якіна, який командував ними", - зазначив він.

Як відомо, Петро Цюрко став депутатом 27 квітня 2010 року як 208 номер списку Партії регіонів після того, як частина нардепів перейшла на роботу до виконавчої влади.

До того Цюрко обіймав посаду голови ради акціонерів ЗАТ "Уманський завод сільськогосподарського машинобудування".

Цюрко навчався в Уманському сільськогосподарському інституті, спеціальність – "плодоовочівництво", кваліфікація – "технолог з переробки та зберігання плодів та овочів".

За матеріалами Українська правда

Зараз ви читаєте новину «"У щелепу я не бив, стільцем вдарив не спеціально" - "регіонал" Цюрко про свої "подвиги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі