пʼятниця, 07 березня 2008 12:51

"У нас вже є людина, яка себе вважає другим Президентом, і ви, знаєте хто це"

Радник Президента Валентина Руденко вважає, що Президент Ющенко не популіст, не думає про імідж і про те, хто буде Президентом у 2010-му.

"Віктор Ющенко - не популіст, він - реаліст. Він менше всього піклується про імідж. У нього своя дорога. Він зробить Україну українською, - відзначила в інтерв"ю "Дню" Руденко. - Віктор Ющенко сьогодні менше всього думає про той, хто буде Президентом в 2010 році. А ось в тому, що на вулиці Грушевського, в кабінеті прем"єр-міністра сидить людина, яка про це не думає, я не упевнена. І команда прем"єра поводитиметься жорстко завжди, це вже очевидно".

"А що стосується нинішньої політики... Мені б дуже хотілося, щоб вона менше нагадувала мильну оперу, - також говорить Валентина Руденко. - У нас вже є людина, яка себе вважає другим Президентом, і ви, знаєте хто це. А повинен бути загальний пакет прагнень. А не змагання: хто кого обскакає, причому це стосується як колишнього уряду Януковича, так і нинішнього - Тимошенко".

Також, продовжуючи коментувати досягнення Президента і недоліки прем"єра, Руденко стверджує, що всі національні інтереси нашої країни були захищені, насамперед, в процесі переговорів Президента України з президентом Росії на зустрічі.

"Коли їде Президент і про щось домовляється з іншим Президентом, то прем"єр-міністр повинен реалізовувати прийняті угоди. А у нас прем"єр їде і говорить: все, про що домовилися президенти - не так, це неправильно, я зроблю правильно, я зроблю газ дешевим, я приберу посередників, - підсумував радник Ющенко. - Так, вона прибере посередників на цій ділянці, проте вони з"являться на іншій. Знаєте, де з"являться посередники? У кожній області України. Це вже було, це схема 1996 року. Це схема тодішнього партнера Юлії Тимошенко - Павла Лазаренка", пише Цензор.

Зараз ви читаєте новину «"У нас вже є людина, яка себе вважає другим Президентом, і ви, знаєте хто це"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі