вівторок, 08 квітня 2008 09:35

"У коаліції почалася нездорова інформаційна війна"

"У коаліції почалася нездорова інформаційна війна"

Вимога Президента України Віктора Ющенка, висловлена на адресу прем"єр-міністра Юлії Тимошенко про необхідність звільнити "людей Віктора Медведчука", є ознакою інформаційної війни усередині коаліції. Таку думку висловив народний депутат України Юрій Мірошніченко (фракція Партії регіонів).

"Не думаю, що подібні заяви пов"язані конкретно з Медведчуком. Це ознаки розгортання президентської компанії і спроби дискредитувати колишнього соратника в очах електорату. Тимошенко відповідає тим же, кажучи про неспроможність Президента, формуючи альтернативні позиції у всьому, починаючи від газу, закінчуючи приватизацією. Це нездорова інформаційна війна в "помаранчевому" таборі", - сказав Мірошніченко.

За його словами, ні Тимошенко, ні Ющенко не можуть сказати, що самі не мали відношення до "кучмінськой епохи".

"Ми знаємо про заяву Шуфрича про те, що Ющенко вів переговори з Медведчуком, пропонуючи йому високу посаду, так само можна говорити про Балогу, як про колишнього союзника Медведчука, і про Зінченка - його колегу. Мені не хотілося б, щоб заручниками такої війни стали люди, які можуть бути корисні Україні, а Медведчук саме така людина, і можна говорити про чесну і прозору роботу з ним. А для гаранта Конституції такі заяви не краще, тим більше що Медведчук не був публічно обвинувачений", - пояснив депутат, передає УНІАН.



Зараз ви читаєте новину «"У коаліції почалася нездорова інформаційна війна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі