пʼятниця, 16 листопада 2007 12:37

"У БЮТ почався розкол"

Представник Партії регіонів Михайло Чечетов в коментарі ІМК піддав різкій критиці вчорашню заяву Руслана Князевича про те, що якщо впродовж 30 днів в парламенті не буде створена коаліція, блок НУ-НС рекомендуватиме Президентові достроково розпустити парламент.

"Це просто дитячий лепет політика, який ще не доріс до рівня серйозного політика. Ніхто з серйозних людей їх просто не підтримає. Партія регіонів не боїться ніяких виборів. Ми виграємо їх все одно, в будь-яку погоду, хоч в дощ, хоч в сніг! Навіть якщо вибори будуть президентськими, ми їх теж виграємо! Це назавжди! На прапорі Партії регіонів написано: "Переможець. Крапка. Назавжди". Тому ми не боїмося, просто шкода країну. Та що ж тоді з країною буде!?" - так емоційно він відреагував на заяву представника блоку НУ-НС.

Коментуючи репліку Князевича, що Партія регіонів намагається "максимально затягнути початок роботи сесії ВР", Михайло Чечетов заявив: "Якби на сьогоднішній день у пані Тимошенко було 226 "залізних" голосів за її прем`єрство, то робоча група відбулася б ще тиждень тому, рішення було б ухвалене за один день, а на інший день вони б вже змогли проголосувати за прем`єра Тимошенко. Але оскільки у них на сьогоднішній день не тільки 226 голосів немає, але і 200 голосів немає, то можна сказати, що у них просто почався розкол!"

За словами Чечетова, представники БЮТ і НУ-НС самі намагаються відтягнути час, щоб "спробувати нашкребти голоси, яких у них немає".

"Це ми наполягали на тому, щоб все пройшло якнайскоріше. Вчора ми чітко сказали – досить! Цей бардак нам просто набрид вже! Ми вчора примусили всіх працювати в робочій групі і всі дружно підняли 30 рук - всі: і білі, і червоні, і сині, і блакитні, і зелені, всі дружно проголосували за те, щоб лідер фракції ПР Раїса Богатирьова очолила цю групу", - заявив Чечетов.

Вчора представник блоку НУ-НС Руслан Князевич звинуватив Партію регіонів в затягуванні почала роботи новообраного парламенту. "Будь-які "здорові" пропозиції, які звучать з нашого боку, будуть відкинуті або доведені до абсурду з метою максимально затягнути початок роботи сесії ВРУ, - заявив він і назвав це "планом Партії регіонів". Він також відзначив, що якщо пройде 30 днів, а коаліції не буде, то НУ-НС рекомендуватиме Президентові скористатися його правом на розпуск парламенту.

Зараз ви читаєте новину «"У БЮТ почався розкол"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі