Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2008 12:48

"У Януковича зараз найвищий рейтинг в країні" - Богословська

Нардеп з Партії регіонів Інна Богословська в інтерв"ю парламентським журналістам прокоментувала чутки про те, що колишній прем"єр-міністр Віктор Янукович втрачає свій вплив в партії, і не висуватиме свою кандидатуру на наступні президентські вибори.

За словами Богословської, так може говорити тільки дилетант у політиці. Вона підкреслила, що у Януковича зараз найвищий рейтинг в країні. "Жоден політик не здатний отримати подібний рейтинг", - зокрема, сказала вона.

Нардеп відзначила, що для політика рівень електоральної підтримки є головним мірилом політичного вибору. "Тому ті, хто так говорить, або проплачені, або через недомисел приєдналися до програми проти "регіонів", яка була почата ще влітку", - повідомила нардеп і додала, що ця програма направлена на розкол ПР зсередини.

Богословська також відзначила, що ПР ще в липні 2007 року зрозуміла, що почалася спеціальна кампанія по створенню враження, що "регіони" розпадаються зсередини.

Нардеп відзначила, що чутки про розкол не відповідають дійсності, і додала, що не вийшло навіть скандалу через призначення Раїси Богатирьової секретарем РНБО.

Парламентарій повідомила, що "відхід Богатирьової" сприяв тому, що ПР почала швидше трансформуватися і модернізуватися, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «"У Януковича зараз найвищий рейтинг в країні" - Богословська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути