понеділок, 17 листопада 2008 08:15

"Тимошенко використає Яценюка у боротьбі з Ющенком" - Тягнибок

Лідер Всеукраїнського об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що відставка Арсенія Яценюка з посади Голови Верховної Ради може бути вдало використана Прем"єр-міністром України Юлією Тимошенко в боротьбі з Президентом України Віктором Ющенком.

"Сьогодні в політиці протистояння між Ющенком і Тимошенко є найгострішим. І БЮТ дуже грамотно зіграв на амбіціях Яценюка.

БЮТ дуже грамотно зіграв на амбіціях Яценюка

Для Тимошенко його відставка зараз дуже зручна в боротьбі з Ющенком, адже Яценюк може створити іншу політичну силу або блок, який жорстко піддаватиме критиці Президента", - вважає Тягнибок. Його цитує радіо "Свобода".

На думку Тягнибока, відставка Яценюка свідчить про те, що, втративши своїх останніх прихильників, Ющенко робить помилку, плануючи на виборах Президента в 2010 році спиратися на підтримку лише Партії регіонів.

"Президент дуже дивно продовжує втрачати тих людей, які були навколо нього. Розраховуючи на якісь перспективи в 2010 році, я вважаю помилковим, що він робить ставку тільки на Партію регіонів", - відзначив політик, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко використає Яценюка у боротьбі з Ющенком" - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі