пʼятниця, 13 червня 2008 09:52

"Тимошенко і Ющенко піднімають авторитет Януковича"

У боротьбі один з одним Тимошенко і Ющенко спалюють і себе, і свій політичний рейтинг, тим самим піднімаючи авторитет головного кандидата в президенти – Януковича

Про це повідомив народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи результати соціологічного опиту, згідно з яким рейтинг Ющенка порівнявся з тим, який був у Кучми останніми роками його президентства. Згідно з отриманими даними, тільки 6,7% опитаних повністю підтримують діяльність Ющенка.

"На сьогоднішній день стартовий потенціал у Ющенка досить низький. Але, перш за все, необхідно виходити з реальної ситуації: є лідер опозиції, який володіє найвищим рейтингом в країні, – це Янукович. Це головний кандидат в президенти. І в той самий час є влада, лідери якої поступаються Януковичу. Перш за все вони повинні визначитися, хто від них буде суперником Януковича: Ющенко або Тимошенко. От чому зараз у владі і йде розлад, оскільки у них немає єдиного бачення щодо кандидатури на майбутніх президентських виборах", – підкреслив регіонал.

Коментуючи шанси Ющенка залишитися на другий президентський термін, нардеп відзначив: "Теоретично шанс є у будь-якої людини й у будь-якого політика, але все залежить від його конкретних дій. Від того, яку політику він проводитиме і наскільки він буде забезпечений підтримкою людей, які повірять у його ідеї, у його програму".

На питання чи підтримають регіонали Ющенка на наступних президентських виборів у разі створення широкої коаліції НУ-НС і Партії регіонів, Чечетов підкреслив, що "ніяких конкретних переговорів і домовленостей з цього питання не було і немає. Поки це все домисли і фантазії політиків, політтехнологів і тих, хто цікавиться політичним життям у країні", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко і Ющенко піднімають авторитет Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі