четвер, 06 березня 2008 15:47

"Тимошенко дуже милий шантажист. І, як показує практика, дуже успішний"

"Тимошенко дуже милий шантажист. І, як показує практика, дуже успішний"
Народний депутат з Партії регіонів Юрій Мірошниченко в інтерв"ю парламентським журналістам прокоментував відновлення поставок газу з Росії до України в повному об"ємі.

"В даному випадку, Тимошенко, очевидно, веде свою політику і очевидне те, що ця політика успішніша, ніж політика Ющенка. Тому що домовленості, які досягли президенти України і Росії, фактично були проігноровані прем"єр-міністром. Вона, як і обіцяла, вела переговори з чистого аркуша. І поки, на жаль, ми не знаємо, до чого вона домовилася", - зокрема, сказав Мірошниченко.

На його думку, сьогодні і в Росії, і в Україні розуміють, що Тимошенко не зважає на позицію Ющенка і веде свою політику в енергетичній сфері.

Нардеп не виключає, що Росія відкрутила газовий вентиль саме перед поїздкою прем"єр-міністра Юлії Тимошенко до Брюсселя. "Тимошенко дуже милий шантажист. І, як показує практика, дуже успішний. Вона змогла правильно прорахувати інтереси Заходу і Росії, вона змогла правильно прорахувати сили і можливості в цьому діалозі, інтереси політичних сил усередині України і правильно зіграти на певних конфліктах цих інтересів. Вона достатньо успішно провела ці переговори. Я не виключаю, що головною метою поїздки Тимошенко до Європи було саме забезпечити тиск на Росію", - відзначив Мірошніченко, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко дуже милий шантажист. І, як показує практика, дуже успішний"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі