понеділок, 18 жовтня 2010 15:48

"Свободівці" оголосили Януковичу і Ко війну

"Свободівці" оголосили Януковичу і Ко війну

Львівська організація ВО "Свобода" оголосила владі війну.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказали депутат обларади від цієї сили Ірина Фаріон.

За її словами, тервиборчкоми не включили до свого складу представників від "Свободи".

"Територіальні комісії не взяли до уваги наших представників, які мали б працювати у дільничних виборчих комісіях. Значить, що фальсифікація виборів активно почалася. А це значить, що почалася війна. Ми їм влаштуємо Мукачево-2. Ми їм тут у Львові організуємо такий спротив, якого вони собі ще не уявляли! Якщо ці покидьки вирішили, що вони взяли приступом Київ, то зі Львовом їм це зробити не вдасться", - запевнила представник "Свободи".

Вона каже, що робота територіальної виборчої комісії наразі заблокована.

"Й буде заблокована до того часу, поки ми не побачимо списків дільничних виборчих комісій. Вони мали бути оприлюднені протягом останніх трьох днів. Йде порушення виборчого законодавства. Країна втратила закон, нею керує криміналітет й чистої води бандити",- зазначила вона.

"Ми знаємо, як змагатися із бандитами. Будемо йти стіна на стіну - одна впаде, а інша зостанеться. Зостанеться та, яка називається Україною. А бандити з Донецька мають піти на свою історичну Батьківщину. Ми будемо їм давати гідну відповідь. Й це тільки початок", - зауважила Фаріон.

Активісти "Свободи" захопили кабінет голови львівського тервиборчкому, галасують і не підпускають міліцію. Так протестують проти рішення ТВК Львова щодо складу дільничних виборчкомів

Крім активістів "Свободи", за інформацією ЗМІ, поза виборчкомами Львівщини опинилися представники Республіканської християнської партії.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" оголосили Януковичу і Ко війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі