середа, 09 лютого 2011 16:01

"Свобода" відмовила міліції здавати своїх активістів

"Свобода" відмовила міліції здавати своїх активістів

Голова Дубенської міської організації ВО "Свобода", депутат Дубенської міської ради Богдан Галета вважає вимоги міліції надати списки "свободівців" протизаконними і пообіцяв, що організація не відповідатиме на міліцейський лист і жодних списків для правоохоронців не складатиме.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, Галета зазначив, що у такий спосіб влада й правоохоронці хочуть взяти націоналістів під контроль.

"Це зайвий раз доводить, який, насправді, стан демократичних свобод і цінностей в Україні. Очевидним є прагнення приватизувати й монополізувати всю повноту влади в Україні", - переконаний політик.

"Ми відверто заявляємо про факти зловживань, порушення законів і корупцію в нашому місті. Не мовчимо про викиди нечистот у річку Іква, звалища відходів м'ясопереробки, банкрутство комунальних підприємств, зловживання в земельних питаннях", - додав Галета.

Нагадаємо, у райцентрі Дубно на Рівненщині начальник міського відділу міліції вимагає від районної організації ВО "Свобода" домашні адреси, мобільні телефони її членів та вказати на зв'язки з Черкаською областю. На підготовку довідки міліція відвела "свободівцям" два дні.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" відмовила міліції здавати своїх активістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі