середа, 03 лютого 2010 11:28

"Спортсмени" від ПР підтягуються до столиці (список сіл, де вони оселяться)

Газета "КоммерсантЪ-Украина" опублікувала список населених пунктів під Києвом, в які, за даними МВС, приїде тисяча "спортсменів" від Партії регіонів.

Як повідомило джерело видання в міністерстві, міліція має в своєму розпорядженні інформацію, що завтра, 4 лютого, в населені пункти під Києвом прибудуть "представники зі східного регіону".

Зокрема, 300 чоловік поселяться в санаторії "Пролісок" (село П"ятихатки, Обухівський район), 250 чоловік - в дитячому оздоровчому таборі "Енергія" (смт Ворзель, Києво-Святошинський район), 100 чоловік проживатимуть в селі Рожни, ще 50 - в селі Липки (обидва - Броварський район).

Нагадаємо, що вчора в.о. глави МВС Юрій Луценко заявив про наміри Партії регіонів (ПР) привезти в Київську область близько тисячі "спортсменів і охоронців" для участі в акціях після другого туру президентських виборів.

Раніше про це говорила також прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко, після чого була проведена перевірка СБУ, яка нічого не виявила.

У Партії регіонів заперечують інформацію про те, що їх представники і прихильники кандидата в президенти Віктора Януковича звозять до Києва і області бойовиків з регіонів.

"Так, ми проводили акції під Центрвиборчкомом після першого туру, але якщо на цьому мітингу були спортсмени, то це звичайні громадяни, що займаються спортом, і у жодному випадку не бойовики.

Не можна сказати, що це спеціально відібрані люди для якихось цілей - це не так. Якщо у нас виникне необхідність закликати прихильників на мітинг, провести масову акцію, ми з цим завданням справимося за рахунок активу Київської області, - заявив виданню глава київської міської організації ПР, народний депутат Василь Горбаль.

Зараз ви читаєте новину «"Спортсмени" від ПР підтягуються до столиці (список сіл, де вони оселяться)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі