пʼятниця, 07 березня 2008 13:15

"Сьогодні ніхто, крім Балоги не може забезпечити роботу Секретаріату Ющенка"

Радник президента Валентина Руденко вважає, що Балога - єдиний, хто може забезпечити роботу Секретаріату Президента, який сьогодні "працює як машина".

"Що стосується глави Секретаріату, Віктора Балоги - це структурний менеджер. Він не жорстокий, а жорсткий. Він людина, яка бере на себе відповідальність, несе її і готова за неї відповідати. А у нас в країні, повірте, не так багато людей, які в змозі хоч за щось відповідати, - заявила в інтерв"ю "Дню" Руденко. - І те, що Балога сьогодні відстоює президентські повноваження так енергійно і часто навіть агресивно - це не тому, що у нього поганий характер, а тому, що такі реалії сьогоднішнього дня, оскільки його опоненти, повірте мені, не білі і пухнасті".

"Розгубленість команди, що прийшла сюди в 2005 році, поступово зникла. Тепер Секретаріат працює як машина. Сьогодні ніхто, окрім Балоги не може забезпечити безперебійний рух цієї машини", - резюмував радник Президента.

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні ніхто, крім Балоги не може забезпечити роботу Секретаріату Ющенка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі