четвер, 06 грудня 2007 19:07

"Ситуація з віце-спікером - це умисне затягування голосування за прем"єра"

"Ситуація з віце-спікером - це умисне затягування голосування за прем"єра"

У разі невисунення єдиної кандидатури на посаду першого віце-спікера від фракцій, що не увійшли до коаліції, БЮТ готовий підтримати на цю посаду самовисуванця.

Про це у коментарі журналістам сказав один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов.

Він назвав ситуацію, що склалася з обранням віце-спікерів, "затягуванням часу по голосуванню за кандидатуру Тимошенко (на посаду прем"єр-міністра)".

"Коли не висунуть кандидатуру і не домовляться між собою, є варіант самовисування - коли авторитетна людина буде висунута від себе або від групи депутатів, ми можемо її підтримати", -заявив представник БЮТ.

Турчинов вчергове підтвердив наміри коаліції надати посаду першого віце-спікера представнику опозиції і сказав, що існує ще один варіант обрання заступників:

"Обрати заступника і залишити кандидатуру першого заступника відкритою, поки вони (опозиційні фракції) все ж таки не визначаться", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Ситуація з віце-спікером - це умисне затягування голосування за прем"єра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі