вівторок, 05 серпня 2008 10:18

"Самооборонці" не погоджують свої дії з Тимошенко, але з Ющенком "на ножах"

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Кирило Куликов не вірить у те, що відбудуться позачергові парламентські вибори.

Про це він сказав в інтерв"ю газеті "День".

"Я не вірю в прогнози про позачергові парламентські вибори й тим більше не вірю в розмови про імпічмент", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, які відносини в депутатської групи "Народна Самооборона" із Президентом Віктором Ющенком, депутат сказав, що вони дуже складні.

При цьому він спростував інформацію про те, що дії "Народної Самооборони" погоджуються з прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

Свідченням цього, з його слів, можуть бути голосування депутатів "Народної Самооборони", які найчастіше не збігаються з позицією БЮТ (наприклад, голосування за законопроект про визначення механізму застосування імперативного мандата).

Як повідомляло агентство, 67,4% опитаних "Фондом громадська думка - Україна" у середині липня виступають проти проведення позачергових виборів Верховної Ради.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, лідер блоку свого імені, не бачить ніяких підстав для позачергових виборів Ради.

Голова фракції Партії регіонів у Раді Віктор Янукович вважає можливими варіантами вирішення кризи в Раді переформатування коаліції або позачергових виборів, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Самооборонці" не погоджують свої дії з Тимошенко, але з Ющенком "на ножах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі