четвер, 17 січня 2008 12:49

"Самооборона" пішла назустріч Ющенку

"Самооборона" пішла назустріч Ющенку
Депутатська група "Народна Самооборона" в складі фракції НУНС наполягатиме на включенні в порядок денний засідання Верховної Ради 18 січня питання про створення тимчасової слідчої комісії про розслідування зловживань, здійснених київською міською владою мерією.

Крім цього, депутатська група "Народна Самооборона" готова здійснити призначення Кабінету міністрів нових керівників Фонду державного майна України та Антимонопольного комітету, повідомляє прес-служба НС.

Одночасно "Народна Самооборона" висловлює вотум довіри кандидату на посаду керівника Служби безпеки України Валентину Наливайченку. Ці питання були обговорені під час зустрічі депутатської групи, застережень у цих питаннях від членів "Народної Самооборони" не пролунало.

Депутати "Народної Самооборони" готові конструктивно працювати, навіть якщо буде висунуто умову про прийняття в першому читанні законів, висунутих президентом України, як невідкладних, йдеться в повідомленні, повідомляє прес-служба НС.

Зараз ви читаєте новину «"Самооборона" пішла назустріч Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі