середа, 02 квітня 2008 11:41

"Самооборона": Буш тисне на членів НАТО в питанні надання Україні ПДЧ

"Самооборона": Буш тисне на членів НАТО в питанні надання Україні ПДЧ
Депутат Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Олесь Доній вважає візит Президента США Джорджа Буша в Україну тиском з боку США на членів НАТО в питанні надання Україні Плану дій щодо членства в альянсі.

Про це сказано в повідомленні прес-служби НС.

"Це певний тиск на держави Європи - членів НАТО, які сьогодні перебувають на роздоріжжі, оскільки повинні вибирати між позицією США, нових членів НАТО й позицією Росії, з якою в багатьох представників політичної еліти старої Європи є економічні відносини й гуманітарні зв"язки", - сказав він.

Зі слів депутата, візит Буша в Україну повинен продемонструвати, що США підтримує Україну в її євроатлантичній інтеграції.

31 березня - 1 квітня Буш побував в Україні з державним візитом.

Буш наполягатиме на необхідності приєднання України й Грузії до Плану дій щодо членств в НАТО на саміті альянсу в Бухаресті 2-4 квітня.

Президент Віктор Ющенко впевнений, що Україна приєднається до Плану дій щодо членства в НАТО на саміті в Бухаресті (Румунія) 2-4 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"Самооборона": Буш тисне на членів НАТО в питанні надання Україні ПДЧ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі