четвер, 07 серпня 2008 09:40

"Росія відбиратиме у нас Крим" - Корчинський

"Росія відбиратиме у нас Крим" - Корчинський
Лідер української партії Братство, екс-лідер УНА-УНСО Дмитро Корчинський закликав патріотично-настроєних жителів України готуватися до того, що Росія спробує забрати Крим

"Росія відбиратиме у нас Крим", – заявив Корчинський у відеозверненні, розміщеному на офіційному сайті Братства.

"Це – великий проект для Росії, який може об"єднати її виборців і мобілізувати еліту на десятиліття вперед. Це – хороший проект для Росії", – вважає український політик.

Росії вдасться встановити контроль над керівництвом України

При цьому Корчинський прогнозує, що Росії вдасться встановити контроль над керівництвом України, так само, як Заходу вдалося встановити контроль над керівництвом Сербії і відокремити Косово.

"Всі ті окремі групи і особи, які були здатні воювати за Косово, були відстріляні, посаджені сербською владою, а тих, хто не був посаджений, – здали в міжнародний трибунал", – нагадує Корчинський.

Він вважає, що і в Україні чинити опір відділенню Криму у результаті будуть лише "окремі групки".

"Вже сьогодні потрібно готуватися. Потрібно ходити на стрільбища, потрібно помалу перегортати довідник з піротехніки, потрібно вивчати географію цього симпатичного півострова", – закликає Корчинський.

За матеріалами РИА Новый регион, Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «"Росія відбиратиме у нас Крим" - Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі