вівторок, 18 листопада 2008 08:40

"Росія нам не може загрожувати, бо вона розуміє, в що це їй може обійтися" - Кузьмук

Україна і НАТО не потрібні один одному. Таку думку в ході прес-конференції висловив голова підкомітету з питань військової безпеки і оборони Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Олександр Кузьмук.

За його словами, однією з головних умов вступу до НАТО є внутрішня стабільність в країні і передбаченість політики. "На жаль, нам чітко і ясно лідери Німеччини і Франції дали зрозуміти, що у нас в країні немає стабільності", - сказав Кузьмук.

Він також висловив, що Україні не потрібно НАТО, оскільки воно не може гарантувати безпеку нашої країні. Політик підкреслив, що потреби України в Альянсі зараз немає, оскільки, на його переконання, на нинішньому етапі НАТО не здатне захистити Україну, в першу чергу, через відсутність прямого ворога.

"Заяви сьогоднішнього керівництва України, що нам загрожує Росія, є провокаційними і дилетантськими. Росія нам не може загрожувати, адже вона добре розуміє, в що це їй може обійтися", - сказав Кузьмук.

Визначаючи шляхи забезпечення оборони України в нинішніх умовах, Кузьмук зазначив про необхідність створення глобальної системи безпеки за участю провідних світових гравців, у тому числі й України, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Росія нам не може загрожувати, бо вона розуміє, в що це їй може обійтися" - Кузьмук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі