вівторок, 01 липня 2008 09:46

"Рибаков і Бут повернуться у коаліцію на цьому або на наступному тижні"

Представник Центрального штабу блоку Дмитро Шлемко спростував інформацію про виключення з фракції народного депутата Ігоря Рибакова.

Він повідомив, що на вчорашньому з"їзді питання про виключення Рибакова до повістки не вносилося. Замість цього присутні були зайняті обговоренням внутрішньопартійних проблем і мобілізацією політичної сили на випадок можливих виборів.

"Регіонал" Юрій Мірошніченко, який у п"ятницю прогнозував, що БЮТ скористається рішенням Конституційного Суду і спробує позбутися Рибакова, вважає, що "біженцю" дали спокій від безвиході.

За його словами, навіть якщо б найвищий керівний орган ухвалив рішення про виключення депутата, останнє слово залишилося б за Центральною виборчою комісією. "Очевидно, вони виходили з того, що рішення ЦВК було б не на їх стороні", - припускає депутат.

Джерело, близьке до БЮТ, по-іншому пояснило збереження за Рибаковим місця у блоці. "Швидше за все, на цьому або на наступному тижні і Рибаков, і Бут напишуть заяви про повернення в коаліцію, - прогнозує співрозмовник. - Секретаріату президента не вигідне проведення дострокових виборів найближчим часом, і щоб виключити таку можливість, їх попросять повернутися в більшість", пише Дело.

Зараз ви читаєте новину «"Рибаков і Бут повернуться у коаліцію на цьому або на наступному тижні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі