вівторок, 06 травня 2008 10:56

"Результати голосування по Семенюк багатьох здивують"

Результати голосування у Верховній Раді щодо звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з поста голови Фонду держмайна можуть здивувати дуже багатьох.

Таку думку висловив народний депутат України, член фракції КПУ Петро Цибенко, коментуючи результати можливого голосування у Верховній Раді щодо звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з її поста.

"Я абсолютно упевнений, що в коаліції будуть різні думки, тому що усередині коаліції існують дві політичні сили і як мінімум чотири-п"ять груп впливу. Результати голосування можуть здивувати дуже багатьох", - сказав Цибенко.

Він також відзначив, що для нього, на відміну від коаліції, не так очевидно, що головою ФДМУ повинна бути інша людина.

Відповідаючи на питання про те, чи підтримає фракція КПУ звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко, Цибенко відзначив, що на засіданні фракції це питання ще не обговорювалося.

"Ми готові послухати грунтовний звіт голови ФДМУ, поставити питання, які нас цікавлять, і залежно від того, наскільки переконливою буде Валентина Семенюк-Самсоненко, ми визначимо позицію фракції", - резюмував Цибенко, пише ІМК.

Зараз ви читаєте новину «"Результати голосування по Семенюк багатьох здивують"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі