середа, 09 січня 2008 09:22

"Регіони" звинуватили Тимошенко в переслідуваннях за партійною приналежністю

Партія регіонів звинувачує Кабінет міністрів України в звільненні працівників Укрзалізніці через політичні мотиви.

Про це йдеться в заяві народного депутата від Партії регіонів, колишнього генерального директора Укрзалізніці Володимира Козака.

"На жаль, сьогодні доводиться констатувати, що політична риторика і обіцянки представників нового українського уряду кардинально розходяться з їх реальною програмою дій. Як і в 2005 році, ці "горе-правителі" починають свою діяльність із масштабних кадрових чищень за політичною ознакою", - зазначив депутат.

За словами Козака, розгорнуто цілеспрямовану кампанію "кадрових чисток" на найвищому рівні. Зокрема, зазначив він, безпідставно звільнений генеральний директор Укрзалізніці, сьогодні звільняють 7 його заступників, 5 з 6 керівників залізничних доріг.

"Золотий запас" Укрзалізніці "викидають" з галузі, якій вони віддали роки наполегливої праці. Серед причин - політичні мотиви, адже ніяких професійних претензій або доган в їх адресу немає", - наголосив він.

Депутат вважає, що сьогодні на місця звільнених є пропозиція призначити осіб, які вже працювали в галузі, зарекомендували себе як люди з недостатнім професійним рівнем, без відповідного досвіду роботи.

Козак звернувся до прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко, до Верховної Ради України, керівництва Міністерства транспорту і зв"язку з вимогою дати належну оцінку недемократичним і непрофесійним діям керівництва, наслідком яких можуть стати "управлінський хаос і повний параліч діяльності однієї з провідних галузей вітчизняної економіки".

Крім того, народний депутат пропонує профспілці Укрзалізніці скликати надзвичайний з"їзд працівників залізничної галузі, на якому дати об"єктивну оцінку тим процесам, які сьогодні мають місце в Державній адміністрації залізничного транспорту.

За матеріалами УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" звинуватили Тимошенко в переслідуваннях за партійною приналежністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі