вівторок, 17 червня 2008 11:35

"Регіони" звинуватили Тимошенко у недостатній співпраці з НАТО

"Регіони" звинуватили Тимошенко у недостатній співпраці з НАТО
Партія регіонів звинувачує уряд Юлії Тимошенко в недостатній співпраці з НАТО. Про це з трибуни ВР заявив заступник глави фракції ПР Василь Кисельов.

За його словами, ПР звертає увагу громадян України на те, що уряд Тимошенко не виконує цільову програму Україна – НАТО на 2008 р., затверджену указом Президента.

Як підтвердження своїх слів Кисельов повідомив, що в той час, коли РФ співпрацює з НАТО за 19 цільовими програмами, Україна – тільки за 4. "Але хочу відразу звернути увагу всіх, що співпраця з НАТО і приєднання до блоку НАТО – це принципово різні речі", - сказав він.

Кисельов відзначив, що позиція ПР щодо вступу України до НАТО чітко викладена в програмі партії і в нормативно-правових актах ВР, прийнятих за ініціативою депутатів від ПР.

Крім того, він нагадав зміст постанови ВР від 19 вересня 2006 р. після повернення прем"єр-міністра Віктора Януковича з Брюсселю, де проходило засідання комісії Україна – НАТО, на якому він заявив, що Україна не готова приєднатися до ПДЧ: "подальші конкретні дії по вступу України в НАТО вирішуються тільки з урахуванням волі українського народу", повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" звинуватили Тимошенко у недостатній співпраці з НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі