вівторок, 10 квітня 2007 18:14

"Регіони" заборонили союзникам використовувати свої прапори на мітингах

Партія регіонів України заборонила учасникам мітингів на підтримку уряду Віктора Януковича виходити на мітинги в Києві під російськими прапорами і з символікою партії "Російський блок", яка минулого року йшла на вибори в Криму спільно з "регіоналами". Про це повідомив представник харківського відділення "Російського блоку" Геннадій Макаров.

"На мітингу біля ЦВК до мене підійшов депутат Андрій Пінчук з Партії регіонів і зажадав скрутити прапори "Російського блоку", – розповів Макаров. За його словами, така вимога - свідоцтво того, що "регіонали" "упевнені в тому, що дострокові вибори будуть, тому вони просто бояться конкуренції з боку "Російського блоку" і не бажають бачити його символіку".

У свою чергу раніше лідер "Російського блоку", депутат Верховної Ради Криму Олександр Свістунов звинуватив Партію регіонів в тому, що вона фактично не допускає своїх союзників до управління Кримською автономією, пише "Новий Регіон"
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" заборонили союзникам використовувати свої прапори на мітингах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі